Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Листопада, 2021 р., 10:10
Міністерство охорони здоров’я України публікує роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19.
04 Листопада, 2021 р., 10:05
Кількість невакцинованих із COVID-19 у лікарнях щодня зростає. Обманюючи себе, ми ризикуємо життям і здоров’ям та наражаємо на небезпеку своїх близьких. Адже COVID-19 не обдурити! Вакцинуйтеся вже сьогодні! Це врятує ваше життя та життя ваших рідних.
04 Листопада, 2021 р., 09:10
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ ГРИНЕВЕЦЬКОГО ДО МЕШКАНЦІВ ОДЕЩИНИ
01 Листопада, 2021 р., 09:32
Шановні споживачі м. Одеса та Одеської області! 
01 Листопада, 2021 р., 09:05
      В Роздільнянському районі триває  зростання захворюванності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом  SARS-CoV-2 .  За останній тиждень  з 22.10.2021р. по 28.10.2021 р.   на території Роздільнянського району в розрізі ОТГ зареєстровано   556 випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2  (430 випадків за попередній тиждень – зростання в 1,3 рази )   :
01 Листопада, 2021 р., 09:04
  В рамках робочої поїздки до Одеської області Президент України Володимир Зеленський, разом з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким, оглянув Ізмаїльський Палац спорту, спорудження якого тривало дев’ять років і завершилося завдяки включенню об’єкта до Національної програми «Велике будівництво».
29 Жовтня, 2021 р., 15:36
31 жовтня 2021 року о 4 (четвертій) годині за київським часом скасовується дія літнього часу. Годинникову стрілку необхідно перевести на 1 (одну) годину назад.
29 Жовтня, 2021 р., 11:52
Міністерство охорони здоров’я України направило до управлінь охорони здоров’я Київській міській та обласним державним адміністраціям роз’яснення щодо застосування переліку медичних протипоказань та застережень до вакцинації проти COVID-19. Слід зауважити, що основні рекомендації вже неодноразово розглядалися і приймалися відповідними рішеннями, але наразі є уточненими, оновленими та мають відповідний термін дії. Протипоказання до вакцинації може встановлювати сімейний або лікуючий лікар та надати відповідний висновок про тимчасове чи постійне протипоказання. За потреби для отримання додаткової інформації щодо верифікації діагнозу, перебігу захворювання, необхідності додаткових обстежень лікар може також скеровувати пацієнта до профільного спеціаліста, за висновком якого остаточно приймає рішення, чи здійснювати вакцинацію чи відтермінувати її до певного часу. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь