Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Листопада, 2021 р., 12:30
17 кухарів загальноосвітніх закладів освіти Великомихайлівської селищної ради  пройшли курси підвищення кваліфікації за напрямом: «Сучасна теорія та практика харчування дітей в закладах освіти».
05 Листопада, 2021 р., 10:02
В рамках програми Президента України Володимир Зеленського «Велике будівництво» триває будівництво нової дороги до Одеського морського порту.
05 Листопада, 2021 р., 09:59
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті, «Великого Будівництва», звичайно сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області. Адже комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад – в пріоритеті керівництва області! Будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) відбувається в рамках програми Президента «Велике Будівництво» і реалізує державну політику у сфері освіти для задоволення потреб Авангардівської громади.
05 Листопада, 2021 р., 09:54
На сьогодні, в Одесі та Одеській області, в рамках програми Президента України «Велике будівництво» у 2021 році Одеською обласною державною адміністрацією сформовано список з 17 проєктів (6 шкіл, 5 садочків, 4 стадіону, 1 проєкт культури, 1 палац спорту), реалізація яких триває. 9 об’єктів, з 17, фінансуються за кошти ДФРР.
05 Листопада, 2021 р., 09:52
Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні, а також з її допомогою вже створено додатково близько 200 тисяч робочих місць. Це вкрай важливо для держави, а особливо в період пандемії коронавірусу, переконаний Президент України Володимир Зеленський.
04 Листопада, 2021 р., 10:12
Умови Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води мають виконуватися у всіх регіонах країни. Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь