Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Листопада, 2021 р., 09:34
З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні. Бажаючим вийти зі стану бідності малозабезпеченим і довготривалим безробітним буде запропонована допомога розміром до 15 мінімальних зарплат (на початок 2022 року – 97 500 грн) для оплати рахунків на придбання необхідного для заснування власної справи обладнання і матеріалів. Вагома перевага цього механізму в тому, що допомогу можна повертати за рахунок сплачених у процесі підприємницької діяльності податків і соціальних внесків. Тобто, сума до повернення зменшуватиметься з кожним податковим платежем. Крім того, якщо такий підприємець працевлаштує ще двох осіб за направленням центру зайнятості, повертати допомогу державі буде не потрібно.
17 Листопада, 2021 р., 09:30
  Обставини та причини переходу наприкінці вересня-початку жовтня поточного року значної частини побутових абонентів газу Одеської області одного із постачальників газу до іншого (зокрема ТОВ «Газ Текнолоджі»), який невдовзі припинив свою діяльність, розслідуються та детально вивчаються регулятором НКРЕКП.
17 Листопада, 2021 р., 09:27
Долучаємось до масштабної кампанії, щоб надихнути українців на набуття цифрових навичок.
17 Листопада, 2021 р., 09:24
КРОКИ ПАЦІЄНТА З РОЗЛАДАМИ ПСИХІКИ, ПОВЕДІНКИ ТА ЕПІЛЕПСІЄЮ ДО “ДОСТУПНИХ ЛІКІВ” Відвідати лікуючого лікаря (невролога чи психіатра) якщо лікуючого невролога не маєте – отримати направлення у сімейного лікаря. До психіатра направлення не потрібне.
17 Листопада, 2021 р., 09:20
Для яких діагнозів передбачені безоплатні ліки за напрямом «Розлади психіки та поведінки»?
15 Листопада, 2021 р., 14:39
Уявіть ситуацію: у вас є старенька бабуся, яка жодного разу в житті не заглядала в комп'ютер чи смартфон. Аж раптом вам телефонують колектори і вимагають повернути онлайн-кредит, який нібито взяла ця бабуся. Ви точно знаєте, що такого бути не могло. Що робити в цьому випадку, розповідають юристи Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь