Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крок за кроком, рік за роком ДСЗ вже 30 років

Дата: 17.12.2020 15:36
Кількість переглядів: 259

 Цього року Державна служба зайнятості відзначає своє 30-ти річчя - це свято всього великого, дружнього, працьовитого колективу, в тому числі і фахівців Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості.

        Фахівці  Великомихайлівської районної філії   працюють, орієнтуючись на потреби клієнта,   адже  головним завданням роботи філії є сприяння ефективної зайнятості населення, запобігання безробіттю, сприяння створенню нових робочих місць.  Для цього  проводиться   інформаційно - роз’яснювальна робота , в основі якої – адресний, індивідуальний підхід до цільової аудиторії різних категорій клієнтів з урахуванням їх потреб і інтересів.

         Одним з пріоритетних напрямів діяльності Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості залишається проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з особами, які шукають роботу, безробітними та роботодавцями щодо переваг отримання необхідної інформації в онлайн режимі на офіційних сайтах державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище», «Освітній портал», «Профорієнтація та розвиток кар'єри» та на верифікованій  Фейсбук-сторінці  державної служби зайнятості.

        Фахівці чудово розуміють, що якість допомоги шукачам роботи залежить від ефективної співпраці з головним клієнтом – роботодавцем.   В цьому напрямку проводиться системна робота щодо розширення кола роботодавців, які користуються послугами служби зайнятості,  та налагодження тісної співпраці з діючими підприємствами, організаціями, фізичними особами – підприємцями відносно визначення взаємовигідних напрямків співпраці шляхом проведення семінарів з роботодавцями, засідань круглих столів, відвідувань роботодавців фахівцями філії, презентацій роботодавців, індивідуальні зустрічі, міні – ярмарків. 

        З початку року завдяки тісній співпраці фахівців філії та роботодавців району  було залучено до участі в  громадських  роботах та роботах тимчасового характеру 400 безробітних,  працевлаштовано чотирьох безробітних на новостворені робочі місця  шляхом компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З метою підтримки малого та середнього бізнесу надавалася допомога по частковому безробіттю на період карантину як роботодавцям які мають найманих працівників, так і фізичним особам – підприємцям.

       Кількість наявних вакансій протягом звітного періоду, поданих роботодавцями,  становила 500 одиниць, за сприянням Великомихайлівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості  452 з цих вакансій були укомплектовані.

       Протягом  поточного року на обліку у Великомихайлівській  районній філії  Одеського обласного центру зайнятості перебувало  – 1249 осіб, працевлаштовано – 479,  направлено на профнавчання – 188, під конкретне замовлення роботодавця - 180, із них  працевлаштовано –180. Навчались на неформальному навчанні за професією кухар – 1 особа.

       Фахівцями філії було організовано та проведено 7 міні ярмарок  вакансій в яких взяли участь 149 безробітних та 18 роботодавців, метою проведення цих заходів є поєднання інтересів роботодавців та безробітних для задоволення потреб обох сторін.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь