Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чужих дітей не буває

Дата: 29.09.2020 12:07
Кількість переглядів: 583

Фото без опису

30 вересеня в Україні відзначають День усиновлення

 

       Вже традиційно 30 вересня в Україні відзначається День Усиновлення. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. День усиновлення співпадає з  християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері  Софії. І це дуже символічно, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя.

        Це свято життєвої мудрості та досвіду, свято великої душі та великого терпіння, а головне милосердя та любові. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія  і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки.  Турбота про  них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

       Усиновлення – це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами.   Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди. 

       Усиновлення як форма влаштування дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сьогоднішній день є пріоритетною формою виховання таких дітей. Адже, сімейне середовище – це саме те місце, яке найкраще сприяє формуванню повноцінної особливості та створює у дитини відчуття безпеки, довіри та любові.

       Звертаюсь до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.  Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Дуже приємно усвідомити, що діти, залишилися без піклування батьків, оточені турботою і увагою, зігріті родинним теплом і любов’ю.  Ми  переконані в тому, що Вам вистачить життєвої мудрості, душевної сили, батьківського таланту підтримки і виховання дітей, підготувати їх до самостійного життя, зробити їх щасливими.

       Щиро вітаємо Вас  з Днем усиновлення! Нехай щедрість і милосердя вашої душі множаться з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають ваші серця!                                                          

                                                            Т.в.о. начальника служби у справах дітей

                                                                       Цебриківської    ОТГ   Тетяна ТИХОНЧИК        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь