Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба зайнятості інформує: якісним дорогам в Україні бути!

Дата: 02.06.2020 17:12
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Укравтодор разом із Урядом та офісом Президента у партнерстві з rabota.ua та Державною службою зайнятості з квітня 2020 року започаткували проєкт «Дороги та робота».

У 2020 році на дорожні роботи виділено рекордні 112 млрд грн, заплановано відремонтувати 6500 км доріг. Такі амбітні плани, звісно, збільшують потребу в кваліфікованих спеціалістах.

Для реалізації проєкту в дорожню галузь планується залучити майже 38 тисяч спеціалістів, ще близько 120 тис. робочих місць буде створено у суміжних галузях – йдеться про розвиток ринку проєктувальних й інжинірингових послуг, матеріальне виробництво та компанії зі сфери обслуговування.

Про які вакансії йдеться? Геодезист, асфальтобетонник, бетоняр, машиніст дорожньо-будівельних механізмів та багато інших.

«Дороги та робота» — проєкт, який залучає не лише досвідчених спеціалістів, а й тих, хто не має досвіду роботи.  Для здобуття необхідних знань та практичних навичок роботи налагоджено співпрацю з «Навчальним центром по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів». У Навчальному центрі працівники дорожньої галузі здобувають професійно-технічну кваліфікацію, а також мають змогу підвищити її та перекваліфікуватися.

Державна служба зайнятості вже працює над працевлаштуванням безробітних дорожніх спеціалістів. У 2020 році працевлаштовано за сприяння служби зайнятості 2,3 тис. спеціалістів дорожньої галузі.

Принагідно нагадуємо, що всі актуальні пропозиції роботи є на офіційному сайті   Державної служби зайнятості - www.dcz.gov.ua - у рубриці «Шукаю роботу».

Ми гарантуємо лише офіційне працевлаштування з дотриманням законодавства та збереженням соціальних  гарантій, передбачених законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь