Цебриківська громада
Одеська область, Роздільнянський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День народження селища

Дата: 13.10.2018 13:10
Кількість переглядів: 504

   Традиційно річницю народження селища цебриківчани святкують у вересні. Але у цьому році за деякими важливими причинами свято було перенесено на жовтень місяць. Вперше однією дружньою громадою святкували нині цебриківчани 214 його річницю. Односельці зібрались біля свого Будинку Культури майже всім селом. Було на святі і багато гостей. На всіх чекала гарна змістовна святкова програма. Спочатку були представлені роботи народних майстрів: Тихончука Миколи Івановича, Холостенко Галини Олександрівни, Костів Олени Борисівни, Рошко Валентини Іванівни та Манько Ганни Миколаївни.

   Для діток були організовані розваги та частування солодощами від Благодійного фонду Віталія Саутьонкова і від депутата Одеської обласної  ради Олександра Пресмана. О.С.Пресман для мешканців селища організував виступ професійного колективу "Музичний салон" за участю заслужених артистів України. Не стояли осторонь і аматори місцевого Будинку Культури. Радували глядачів своїм виступом народний ансамбль "Струмок"(керівник Гур'єва Іванна), танцювальний гурт " Імпульс"(керівник Запорощенко Катерина), солісти Мелешко Карина, Тісєвич Альона, Манько Ганна, Маруняк Костянтин та Гур'єва Іванна. Усі самодіяльні артисти були у яскравих сценічних костюмах, які їм допоміг придбати депутат Одеської обласної ради Дерев'янко Микола Миколайович.

    По закінченню святкового концерту , на якому усіх присутніх привітав голова Цебриківської селищної ради Барнасевич Володимир Франкович односельців пригощали юшкою та відбулося народне гуляння .

    214 річниця рідного селища надовго запам'ятається цебриківчанам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь